Om oss

Hode Over Vann

Hode Over Vann ble startet i 1999 og har siden jobbet aktivt for å øke kunnskapen om sikkerhet i vann for redningspersonell og arbeide nære vann. Vi har i over 20 års erfaring med undervisning for firmaer, organisasjoner og skoler. For mer informasjon om våre kurs – klikk her

Vi er stolte av å ha vært med på å øke bevisstheten blant redningspersonell og på arbeidsplasser nære vann. Bl.a. gjennom læreplanen i «Det Store Brannløftet» og Norges Brannskole.

Etter kort tid merket vi at tilgjengeligheten på bra redningsutstyr var en stor mangelvare i Norge og vi startet derfor med salg av sikkerhetsprodukter. Nå har vi et stort utvalg av sikkerhet og redningsprodukter for arbeidsplasser i og ved vann. Samt et stort utvalg av lysprodukter og fallsikringsutstyr.

Vi er første IRIA(International Rescue Instructors Association) godkjente kurssenter i Skandinavia. Begge våre hovedinstruktører er godkjent av IRIA og sitter i henholdsvis IRIA Advisory Board og IRIA Advisory Board Europe. https://iria.org/

 

Instruktører

Lars er vår hovedinstruktør. Han startet med elvepadling i 1975, med flere år på landslaget. Han var over 20 år redningsdykker og leder i Oslo Brann- og Redningsetat. Nå sitter han også som medlem av Board of Directors i IRIA

Lars Fossum

Jan Egil – En av våre hovedinstruktører. Vi er litt usikre på hvilken form han liker H2O best, som pudder i bratte skråninger eller resirkulert som sterk strøm i bratte elver. Men uansett er han blid og trygg. 

Jan Egil Greenwood

 

Marcus har raften mange tur ned Sjoa som guide og vært med på mange kurs i elveredning. Når han ikke er på elva eller på ski jobber han som Brannmann.

Marcus Andersen

Kåre er en erfaren friluftsmann med flere år i arktiske strøk, nå med jobb som brannmann og instruktør for oss. Når han ikke jobber med redning er han ofte på bratt fjell eller i strie elver.

Kåre Holter Solhjell

Stian er brannmann og har vært redningsdykker i flere år med ansvar for opplæring i vannredning. Med Stian på kurs er du i gode hender.

 Stian Fritzvold


Tuva er en blid dame som er utdannet IRIA instruktør i elveredning. Hun har blant annet undervist for universitetet på Island i elveredning for Rescue Canada og IRIA. Når hun ikke svømmer i elven er hun å se padlende i kajakk ett  sted.

Tuva Rødningsand Kirkerud

Adresse

Hellerudveien 13C
0672 Oslo

Vi har et stort utvalg av spesialprodukter for redning og sikkerhet. Alle produktene er nøye valgt for å fungere under de tøffe forhold en redningsmann jobber under. Produktene er testet av oss i realistiske operasjoner eller under våre kurs både sommer og vinter.  Vi hjelper dere gjerne med å finne produkter tilpasset deres bruksområde.