Om oss

Hode Over Vann

Hode Over Vann ble startet i 1999 og har siden jobbet aktivt for å øke kunnskapen om sikkerhet i vann for redningspersonell og arbeide nære vann. Vi har i over 20 års erfaring med undervisning for firmaer, organisasjoner og skoler. For mer informasjon om våre kurs – klikk her

Vi er stolte av å ha vært med på å øke bevisstheten blant redningspersonell og på arbeidsplasser nære vann. Bl.a. gjennom læreplanen i «Det Store Brannløftet» og Norges Brannskole.

Etter kort tid merket vi at tilgjengeligheten på bra redningsutstyr var en stor mangelvare i Norge og vi startet derfor med salg av sikkerhetsprodukter. Nå har vi et stort utvalg av sikkerhet og redningsprodukter for arbeidsplasser i og ved vann. Samt et stort utvalg av lysprodukter og fallsikringsutstyr.

Vi er første IRIA(International Rescue Instructors Association) godkjente kurssenter i Skandinavia. Begge våre hovedinstruktører er godkjent av IRIA og sitter i henholdsvis IRIA Advisory Board og IRIA Advisory Board Europe. https://iria.org/

 

Instruktører

Lars er vår hovedinstruktør. Han startet med elvepadling i 1975, med flere år på landslaget. Han var over 20 år redningsdykker og leder i Oslo Brann- og Redningsetat. Nå sitter han også som medlem av Board of Directors i IRIA

Lars Fossum

Jan Egil – En av våre hovedinstruktører. Vi er litt usikre på hvilken form han liker H2O best, som pudder i bratte skråninger eller resirkulert som sterk strøm i bratte elver. Men uansett er han blid og trygg. 

Jan Egil Greenwood

 

Marcus har raften mange tur ned Sjoa som guide og vært med på mange kurs i elveredning. Når han ikke er på elva eller på ski jobber han som Brannmann.

Marcus Andersen

Kåre er en erfaren friluftsmann med flere år i arktiske strøk, nå med jobb som brannmann og instruktør for oss. Når han ikke jobber med redning er han ofte på bratt fjell eller i strie elver.

Kåre Holter Solhjell

Stian er brannmann og har vært redningsdykker i flere år med ansvar for opplæring i vannredning. Med Stian på kurs er du i gode hender.

 Stian Fritzvold


Tuva er en blid dame som er utdannet IRIA instruktør i elveredning. Hun har blant annet undervist for universitetet på Island i elveredning for Rescue Canada og IRIA. Når hun ikke svømmer i elven er hun å se padlende i kajakk ett  sted.

Tuva Rødningsand Kirkerud

Adresse

Hellerudveien 13C
0672 Oslo

Telefon

23 14 10 90

Vi har et stort utvalg av spesialprodukter for redning og sikkerhet. Alle produktene er nøye valgt for å fungere under de tøffe forhold en redningsmann jobber under. Produktene er testet av oss i realistiske operasjoner eller under våre kurs både sommer og vinter.  Vi hjelper dere gjerne med å finne produkter tilpasset deres bruksområde.